Nieuwbouw melkveestal - Kasterlee

LV Noyens uit Kasterlee nam in de zomer van 2019 een nieuwe melkveestal met plaatsen voor 212 melkkoeien en nieuwe melkstal in gebruik.

Het bedrijf is gelegen in de nabijheid van een habitatrichtlijngebied. Voor uitbreiding van het bedrijf was men verplicht PAS-maatregelen toe te passen. De roosters betreffen een emissiearme vloer (R-1.6. Ecovloer) met bijhorende mestschuif. Op de mestschuif is een sproeisysteem voorzien.

BE & Partners verzorgde het ontwerp van de melkveestal en de omgevingsvergunningsaanvraag. 


 

Nieuwbouw melkveestal - Arendonk

LV Herrygers uit Arendonk bouwde in 2018 een nieuwe melkveestal met plaatsen voor 130 melkkoeien. 

Het bedrijf is gelegen in de nabijheid van een habitatrichtlijngebied. Voor uitbreiding van het bedrijf was men verplicht PAS-maatregelen toe te passen. Zo zal men voor een groot deel van het vee weidegang toepassen. De roosters betreffen een emissiearme vloer (ecovloer) met bijhorende mestschuif. Op de mestschuif is een sproeisysteem voorzien.

BE & Partners verzorgde het ontwerp van de melkveestal en de omgevingsvergunningsaanvraag. 


 

Nieuwbouw melkveestal - Overpelt

De fam. Agten uit Overpelt bouwde een nieuwe melkveestal (slaapstal) met plaats voor 218 melkkoeien. Naast de bouw van de stal werden er ook nieuwe sleufsilo's voorzien. BE & Partners verzorgde het ontwerp van de melkveestal, de bouw- en milieuvergunningsaanvraag. 


 

Nieuwbouw melkveestal - Kasterlee

De fam. Guns – Van Den Broeck uit Kasterlee bouwde een nieuwe melkveestal met 3 melkrobots. Op de plaats van de uitbreiding bevond zich een dennenbos. BE & Partners verzorgde het ontwerp van de melkveestal, de ontheffing op het ontbossingsverbod, de bouw- en milieuvergunningsaanvraag en de passende beoordeling. 


 

Nieuwbouw melkveestal - Retie

De fam. De Wachter uit Retie bouwde in 2015 een nieuwe melkveestal met bijhorende melkstal. De stal biedt plaats voor 138 runderen. BE & Partners verzorgde het ontwerp van de melkveestal, de bouw- en milieuvergunningsaanvraag. 


 

Nieuwbouw melkveestal - Herentals

De fam. Verreydt uit Herentals bouwde in 2014 een nieuwe melkveestal met bijhorende melkrobots. De stal biedt plaats voor 250 runderen. BE & Partners verzorgde het ontwerp van de melkveestal, de bouw- en milieuvergunningsaanvraag. 


 

 


BE & Partners | Pas 182 | B-2440 Geel | BTW  0859.736.239 | Tel: 014/58 03 68 | Fax: 014/49 98 79 |info@be-partners.be           

Privacy- en cookieveklaring